Protectia datelor cu caracter personal

S.C RELMI DIADUM S.R.L respecta legea nr 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului UE 679/2016 si se angajeaza sa nu transmita datele personale catre alti terti.

Datele se vor folosii numai in scopul stabilirii contractului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea magazinului ori in scopul finalizarii, facturarii si livrarii comenzilor, datele fiind comunicate doar serviciilor de curierat.

S.C RELMI DIADUM S.R.L colecteaza datele cu caracter personal direct de la client/cumparator in urmatoarele situatii:

  • la crearea unui cont: (nume, prenume, e-mail, mod de adresare, parola)

                                          Optional: firma, numar de inregistrare

  • la completarea datelor de facturare si livrare ( numar de telefon, adresa de livrare si de facturare, codul postal)
  • in momentul plasarii unei comenzi( produsul dorit, nume, prenume, adresa de livrare, adresa de facturare, metoda de plata, e-mail, numar de telefon) 

 S.C RELMI DIADUM S.R.L nu incurajeaza SPAM-ul , nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti( persoane fizice sau juridice) nu vinde, nu ofera , nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui magazin fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail si date personale pe magazinul relmionline.ro poate opta ca acestea sa fie sterse oricand din baza de date a societatii RELMI DIADUM S.R.L.

In conformitate cu legea 190/2018 privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Relmi Diadum S.R.L in calitate de proprietar si operator al magazinului relmionline.ro are obligatia de a administra datele dumneavoastra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile pentru care le-ati furnizat.

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont sau plasare comanda declarati ca acceptati in mod neconditionat ca datele dumneavoastra s afie incluse in baza de date a societatii Relmi Diadum S.R.L si va dati acordul clar ca toate aceste date personale, sa fie stocate , utilizate si prelucrate atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopul pentru care ele sunt prelucrate.

Unele date cu caracter personal sunt pastrate pe o perioada de timp necesara pentru a indeplini obligatii legale.

Dreptul la stergerea datelor

Puteti solicita stergerea datelor cu caracter personal, iar noi ne obligam sa stergem datele fara intarzieri nejustificate cu urmatoarele exceptii:

  • pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si informare.
  • pentru respectarea unei obligatii legale.
  • in scopul de arhivare in interes public , de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta

Prin citirea acestui document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de legea 190/2018

Urmariti-ne pe Facebook