1.TERMENI SI DEFINITII

UTILIZATOR- orice persoana care viziteaza magazinul relmionline.ro.

CLIENT/CUMPARATOR - orice persoana fizica sau juridica care isi face un cont in magazin si plaseaza o comanda.

VANZATOR- societatea RELMI DIADUM S.R.L , inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/1893/2012 avand codul unic de inregistrare RO31010381.

COMANDA- un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul este de acord sa livreze bunurile iar cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si sa faca plata acestora, cu respectarea termenilor si conditiilor.

CONTRACT- o comanda confirmata de catre vanzator. Acceptarea comenzii de catre vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica ( e-mail) din partea vanzatorului catre cumparator. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui contract.

CONFIDENTIALITATE- informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator vanzatorului vor ramane in proprietatea vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai in scopul finalizarii si livrarii comenzilor si sunt comunicate doar serviciilor de curierat.

FACTURARE- pretul , modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. Vanzatorul va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate.

CONT- sectiunea din magazin formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care contine informatii despre client si care permite clientului/cumparatorului sa transmita o comanda. 

BUN- orice produs listat pe magazin.

2.CONDITII

Conditii generale pentru utilizarea magazinului relmionline.ro

Magazinul www.relmionline.ro este detinut si administrat de societatea RELMI DIADUM S.R.L cu sediul social la adresa Paulestii Noi , nr 178E , inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/1893/2012 avand codul unic de inregistrare RO31010381.

Utilizarea magazinului incluzand accesarea, navigarea, logarea si cumpararea produselor reprezinta o acceptare din partea clientului/utilizatorului a termenilor si conditiilor descrisi mai jos, cu toate efectele si consecintele ce reies din acceptarea acestora.

Toate informatiile si produsele continute in acest magazin sunt proprietatea S.C RELMI DIADUM S.R.L , care isi rezerva dreptul de a modifica continutul sau structura magazinului in orice moment si fara o notificare prealabila catre client.

Se recomanda verificarea de catre clienti a eventualelor modificari aduse magazinului.

DREPTURI DE PROPRIETATE :

Intregul continut al magazinului www.relmionline.ro incluzand imagini, texte, sigla, logo, este proprietatea S.C RELMI DIADUM S.R.L.

Folosirea fara acordul S.C RELMI DIADUM S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

S.C RELMI DIADUM S.R.L colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal in cadrul magazinului relmionline.ro in scopul informarii, finalizarii si livrarii comenzilor.

Prin inregistrarea unui cont sau plasarea unei comenzi datele prelucrate vor fi: nume, prenume, sex, e-mail, telefon, adresa , prin finalizarea comenzii si acceptarea termenilor cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi deruleaza activitatea. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul aproba ca toate datele furnizate necesare procesului de cumparare si livrare sun corecte, complete si adevarate.

Vanzatorul va primi din partea cumparatorului o notificare prin e-mail. Aceasta notificare are rol de informare si nu prezinta acceptarea comenzii din partea vanzatorului, comanda va fi acceptata in momentul finalizarii si emiterii facturii fiscale.

Cumparatorul are dreptul de a alege modalitatea de plata afisata in momentul finalizarii comenzii. Daca s-a ales ca modalitate de plata transferul bancar, cumparatorul va primi prin e-mail confirmarea comenzii insotita de factura, detaliile bancare si numarul comenzii necesare efectuarii platii.

Produsele achizitionate de catre cumparator vor fi rezervate timp de 2 zile lucratoare iar comanda va fi procesata imediat ce plata aferenta comenzii va fi incasata.

Relmi Diadum S.R.L  isi rezerva dreptul de a inchide conturi si a sterge sau a nu publica comentarii ce contin injurii sau un limbaj neadecvat fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru acestea.

Vanzatorul poate anula comanda primita de catre cumparator doar in urma unei notificari catre acesta, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti.

PRETUL:

Pretul final platit de catre client este format din pretul produsului cu T.V.A+ cheltuielile de transport.

COMANDA:

Prin plasarea comenzii clientul certifica faptul ca toate datele transmise sunt reale si corecte si ca a implinit varsta de 16 ani.

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru nici o paguba directa sau indirecta, suferita de cumparator ca urmare a livrarii cu intarziere sau a manipularii gresite de catre firma de curierat.

Adaugarea unui bun in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si nici rezervarea automata a bunului.Bunul este disponibil in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta.

Comanda va fi plasata doar prin intermediul magazinului relmionline.ro, pentru a face acest lucru clientul va parcurge un proces simplu la sfarsitul careia se va inregistra comanda apasand butonul ,,COMANDA CU OGLIGATIA DE A PLATII,,. Butonul indica in mod clar ca plasarea comenzii implica obligatia clientului/ cumparatorului de a platii.  

Inainte de confirmarea comenzii vor aparea si informatiile cu privire la pretul total ( pret produs, valoare TVA si cheltuielile de transport).

LIVRAREA:

Comenzile recepționate până la ora 14:00, de luni până vineri, vor fi expediate in aceeași zi, in limita stocului disponibil.

Livrarea se face pe întreg teritoriul României cu firmă de curierat rapid, in termen de 24-48h, excluzând zilele de sărbătoare legală sau de weekend.

In situații excepționale, in perioada zilelor de sărbători legale, în perioada reducerilor Black Friday sau când vremea ori alte situații excepționale nu permit, durata de livrare poate fi mai mare.

RECEPTIA PRODUSELOR:

Clientul trebuie sa semneze bonul de livrare (AWB) la livrarea produselor comandate.In cazul in acre coletul prezinta urme de deteriorare sau exista lipsuri, acestea vor fi trecute pe bonul de livrare pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea fara obiectiuni sau prin nesemnarea bonului de livrare de catre client in momentul receptiei produsului, clientul confirma primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

ANULARE, REFUZ, RETUR COMANDA:

Clientul are dreptul sa anuleze o comanda sau sa refuze un colet fara a fi nevoit sa se justifice.

Clientul are dreptul sa returneze un produs printr-o notificare in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea bunului in posesie, fara a se justifica si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in 5 zile de la primirea coletului (returului).

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

Pentru comenzile achitate cu ramburs :suma va fi restituita prin virament bancar sau prin posta( taxele de expediere fiind suportate de catre vanzator)

Pentru comenzile achitate prin Ordin de Plata: suma va fi restituita in contul din care s-a facut transferul.

CONDITII DE RETURNARE:

In orice situatie de returnare a produselor acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate.

Clientul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea gresita a acestora(deteriorarea ambalajului si  produsului).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte, exceptand defectele semnalate de client catre vanzator in momentul in care a primit coletul.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajele originale si protejate intr-o punga/folie sau carton pentru a nu se deteriora pe timpul transportului.

Relmionline.ro isi rezerva dreptul conform OUG 34/2014  de a nu accepta returnarea produselor in cazul in care acestea nu se afla in aceeasi conditie ca la livrare.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor sunt suportate de client. Nu se accepta trimiterea produselor prin posta, doar printr-o firma de curierat.

Comunicari comerciale:

Cumparatorul isi poate modifica in orice moment datele personale dupa cum urmeaza: prin modificarea datelor din sectiunea ,,contul meu,, sau prin contactarea vanzatorului (telefonic sau e-mail).

Urmariti-ne pe Facebook