Livrare:

Firma Relmi Diadum S.R.L administratora a magaznului relmionline.ro isi livreaza produsele oriunde in tara.

Puteti comanda oricand, online ,urmand un proces simplu:

1. Accesati magazinul nostru online si vizualizati sau cautati in rubrica,, cautati in catalogul nostru,, produsele dorite.

Pentru o cautare si o vizualizare mai usoa accesati categoriile si subcategoriile din stanga paginii.

2.Alegeti produsul dorit si cantitatea de produs pe care o doriti iar in cazul in care doriti sa va continuati cumparaturile accesati butonul,,continuati cumparaturile,, si procedati in acelasi mod si cu alte produse.

In momentul in care sunteti decis sa finalizati comanda accesati butonul ,, finalizeaa cumparaturile,, din sectiunea ,, cos,,

3. Completati datele cu informatii personale cu privire la adresa de livrare si facturare a comenzii

4. Se afiseaza metoda de transport prin care produsul va fi livrat .

5. Alegeti metoda de plata prin care sunteti dispus sa platiti bunurile comandate( ramburs sau ordin de plata)

Comandarea produselor necesita citirea si acceptarea termenilor si conditiilor magazinului relmionline.ro

6. Finalizeaza comanda prin accesarea butonului ,, comanda cu obligatia de a platii,, . Butonul indica clar ca plasarea comenzii implica obligatia dumneavoastra de a plati bunurile comandate.

La scurt timp dupla plasarea comenzii veti primi un e-mail cu confirmarea comenzii( acest e-mail indica inregistrarea comenzii dumneavoastra la noi)

Atentie! Comanda va fi acceptata de catre noi in momentul in care veti primi e-mail cu statusul,, expediat,, in care veti gasi atasata si factura.

Pentru o utilizare mai usoara a magazinului va puteti crea un cont de utilizator din sectiunea ,,creeaza cont,, din partea dreapta sus a magazinului.

La accesarea acestui camp trebuie sa completati datele dumneavoastra personale(nume, prenume, mod de adresare,e-mail si parola) pentru a va crea cont la magazinul nostru.

In contul dumneavoastra va puteti adauga adresele dvs( de livrare si facturare), puteti accesa istoricul, detaliile si returul comenzilor dumneavoastra cat si informatiole despre cont.

Odata ce va veti face cont la relmionline.ro nu veti mai fi nevoit sa adaugati datele personale de fiecare data cand plasati o comanda, va fi necesar sa alegeti doar modalitatea de plata si de livrare a comenzii.

Comenzile recepționate până la ora 14:00, de luni până vineri, vor fi expediate in aceeași zi, in limita stocului disponibil.

Livrarea se face pe întreg teritoriul României cu firmă de curierat rapid, in termen de 24-48h, excluzând zilele de sărbătoare legală sau de weekend.

In situații excepționale, in perioada zilelor de sărbători legale, în perioada reducerilor Black Friday sau când vremea ori alte situații excepționale nu permit, durata de livrare poate fi mai mare.

Retur:

Relmionline.ro depune toate eforturile astfel încât descrierea produselor sa fie cât mai exactă.

In orice situatie in care doriti sa returnati un produs, acesta trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat

Aveti dreptul sa returnati un produs printr-o notificare in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea bunului in posesie fara a va justifica si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

Aceasta notificare o puteti face in doua moduri:

1.Descarcand formularul de retur si trimis completat la adresa de e-mail vanzari@relmionline.ro.

2. Accesand sectiunea contul meu (numele dumneavoastra scris cu rosu)--istoricul si detaliile comenzilor--click pe butonul detalii al comenzii pe care vreti sa o returnati--bifati produsele pe care vreti sa le returnati ( in cazul in care doriti sa returnati toate produsele bifati rubrica ,,produs,,.

Atentie! In cazul in care aveti o cantitate mai mare la un produs, selectati cantitatea de returnat.

In cazul in care nu ati selectat cantitatea de returnat se va returna un singur produs.

Dufa finalizare, faceti click pe butonul ,,solicitati o returnare,,.

Puteti urmarii statusul returului din contul dumneavoastra, rubrica,, marfa se intoarce,,.

Urmariti-ne pe Facebook